Produse Easy Consult,

Easy Contract – Contract de închiriere bun mobil

Easy Consult prin intermediul serviciului său Easy Contract face posibil accesul utilizatorilor săi la un nou tip de contract personalizat, respectiv contractul de închiriere al unui bun mobil.

Astfel utilizatori care doresc încheierea unei astfel de contract au la dispoziție o modalitate facilă de a obține un contract personalizat, ce va fi redactat de către profesioniști noștri în baza informațiilor transmise de utilizator prin completarea chestionarului aferent formularului de comandă, fiind astfel perfect adaptat situației particulare în care utilizatorul se află și ținând cont de interesele economice și juridice aferente poziției sale contractuale.

Prin adăugarea acestui tip de contract, Easy Contract crește la 11 numărul de contracte  personalizate ce pot fi redactate de către specialiști noștrii, utilizatorii nemaifiind nevoiți să folosească modele/template-uri care nu corespund nevoilor lor și care nu țin seama de situația lor particulară.

Easy Consult este un serviciu online the consultanță juridică al cărui scop primordial este să ofere utilizatorilor săi accesul la servicii profesionale de asistență juridică la prețuri accesibile oricui.

Lasa un comentariu